10 agost, 2017
Notícia

Equipo 2016-2017

"Equipo" és un projecte quadrimestral del Museo Reina Sofia, guiat per l'artista i educadora Kae Newcomb, que proposa a un grup de joves, d'entre 16 i 21 anys, diferents activitats relacionades amb el Museu i l'art contemporani, la creació cultural i la pràctica artística, en un context d'educació no formal. Durant el curs 2016-2017, les/els participants d'"Equipo" han visitat diversos espais del Museu, com el Departament de Restauració i Conservació o la Biblioteca i Centre de documentació, així com diverses exposicions temporals.

Les/els integrants d’Equipo durant el curs 2016-2017 també han mantingut trobades amb diferents artistes, com el taller Work, Word, World amb el col·lectiu Somos nosotros (Som nosaltres), en el qual han explorat les condicions del treball artístic contemporani, o amb altres grups de joves com el Equipo Sub21 del Museo Centro de Arte Dos de Mayo (CA2M Centre d’Art Dos de Maig). Així mateix, han participat en Debats Fluxus i tertúlies que han girat entorn dels conceptes d’art, identitat, cos i gènere, o les dinàmiques centro-perifèria en relació amb el Museu.

 

D’altra banda, s’han editat fanzines i publicacions en el marc d’un projecte elaborat pel col·lectiu Indisciplinadas, s’ha organitzat una Anti-exposició amb diverses obres pròpies, s’han dissenyat samarretes per a celebrar el desè aniversari d’Equipo, i s’han realitzat col·laborativament diverses peces audiovisuals com a Homenatge a Broodthaers o Decàleg de males pràctiques professionals.

 

Al setembre de 2017 s’inicia una nova edició que acaba al juny de 2018. En aquesta edició participen 17 joves, 5 dels quals repeteixen per segon o, fins i tot, per tercer any consecutiu. S’inicia amb la presentació de les/els participants i de l’equip educatiu i amb una Anti-visita al Museu organitzada per “veterans” d’Equipo.

———-

Dates: Curs 2016-2017
Museo Reina Sofia. Santa Isabel, 52 28012 Madrid
Organitza:
Museo Reina Sofía
A càrrec de: Kae Newcomb

Participa/Dirigit a: Joves d’entre 16 i 21 anys

———-

Més informació:

museoreinasofia.es/actividades/equipo-0

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.