1 octubre, 2019
Notícia

equipo PRO

Projecte que sorgeix de la necessitat d'establir vincles a llarg termini amb la comunitat educativa, obrint espais i assignant temps per a poder reunir-se, conèixer-se i treballar junts/es. Ho organitza l'Àrea d'Educació del Museu Reina Sofia i està dirigit a professors/es de diferents especialitats i etapes educatives.

Què necessiten els/les docents d’un museu? Per què no bandejar la necessitat pel desig? Què pot aprendre un museu si escolta als/les professors/es? Què tenen en comú les institucions educatives i els museus? El museu és una escola? Com poden les pràctiques artístiques contemporànies “afectar” la pràctica docent? Com construir aprenentatge col·lectiu des del museu?

 

L’Àrea d’Educació del Museo Reina Sofía organitza equipoPRO per a docents en actiu i altres professionals relacionats amb l’educació: un espai on els/les participants dissenyin les seves pròpies propostes i on diferents artistes i investigadorxs convidin a reflexionar sobre els desitjos i a “pensar-se” com a cossos.

———-

Dates: D’octubre de 2019 a juny de 2020

Museo Reina Sofía. Calle de Santa Isabel, 52, 28012 Madrid

Organitza: Àrea d’Educació del Museo Reina Sofía

Dirigit a: Docents i altres professionals de l’àmbit de l’educació

Suport: Fundación Santander

———-

Més informació:

museoreinasofia.es/actividades/equipo-pro

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.