31 enero, 2013
Notícia

Estrenem Polièdrica!

Gràcies al treball en equip d’un bon grapat de gent ja està activa la pàgina web de Polièdrica, un node informatiu, de coneixement i debat, centrat en les pràctiques culturals i artístiques educatives i comunitàries que responen a una perspectiva de democràcia cultural.

Posar en marxa la maquinària d’aquest node informatiu online ha suposat, com a bon projecte col·laboratiu que és, un procés complex tot i que, ara, els resultats de l’esforç fet ja són ben visibles!

 

Veure-ho que és un espai de treball molt “polièdric”, l’objectiu del qual és connectar realitats des d’una perspectiva ecosistèmica, entrellaçant continguts a partir de tres eixos:

 

> comunitats educatives

> pràctiques comunitàries

> espais i institucions

 

Anar teixint xarxes amb tot aquest munt de connexions vol dir que hi ha alguns detalls d’ordre tècnic que encara s’han d’anar ajustant pel mètode d’assaig-error, que és una altra bona forma d’aprenentatge!

 

Benvinguts/des i perdoneu les molèsties derivades de les sempre inevitables incidències tècniques. Fins a la presentació pública del dia 18 de maig, estarem encara en fase BETA! Amb permís de la informàtica, esperem que aviat tot funcioni com cal!

—–
Dates: 
Gener de 2013.
Organitza:
 Sinapsis.
A càrrec de: Javier Rodrigo, Cristian Añó i Helena Migueiz (equip de coordinació de Polièdrica).
Participa: Oriol Fontdevila (Crític d’art i comissari), Aida Sánchez de Serdio (Docent i investigadora – UB), Judit Vidiella (Docent i investigadora – UB/UdG), Marta Serra (Arquitecta i investigadora – UPC_Barcelona Tech), Jordi Forcadas (Forn de Teatre Pa’tothom – Teatre de l’Oprimit), Comusitària (Laia Serra i Noemí Rubio – Organització especialitzada en gestió de projectes artístics comunitaris), A Bao A Qu (Associació per al desenvolupament de projectes que vinculen cultura, creació, educació), Jordi Pascual (Gestor cultural – Agenda 21 de la Cultura), Montserrat Iranzo (ballarina i dansaterapeuta)/equip motor de editors/es de Polièdrica.
En el marc de: Projecte Polièdrica.
—–

Més informació:

poliedrica.cat/que-es-poliedrica/que-es-poliedrica

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.