1 junio, 2016
Notícia

Formació artística i centres d’art

Presentació de projectes "HIBRIDACIONS I CONTEXTOS 03" (ACVic i EASD Deià).

Jornada de presentació de projectes de l’edició 2015-2016 d’aquest programa, coordinat per ACVic, que té la voluntat d’articular projectes en xarxa entre els centres o espais d’art i escoles o facultats d’art i disseny. El programa es desenvolupa de manera anual en el període escolar que va de setembre a juny.

 

A la jornada s’hi presenten una dotzena de projectes realitzats durant el curs escolar 2015-2016. 

 

També s’ha programat un debat amb Clara Boj, artista i professora de la Universitat de Múrcia, i Carme Ortiz, coordinadora general de l’Escola Superior de Disseny i d’Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP).
———–
Dates: 1 de juny de 2016.
ACVic. C/Sant Francesc, 1. 08500 Vic.
Organitza: ACVic Centre d’Arts Contemporànies (coordinador).
Participa: En aquesta edició han participat una trentena de centres i espais d’art, públics i privats, així com escoles i facultats d’art i de disseny de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, l’Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Mataró, Amposta, Olot i Vic.
Suport:
Programa subvencionat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deportes (Gobierno de España), amb el suport del Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya).
———–
Més informació:
acvic.org/ca/hibridacions-i-contextos

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.