14 junio, 2013
Notícia

Jornada Internacional Infància i Espai Públic: un diàleg entre art, educació i espai urbà

"Infància i Espai Públic" és una iniciativa de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i Urbanitas Berlin-Barcelona que proposa una sèrie de mirades i experiències sobre escenaris concrets de la infància a la ciutat.

Es tracta d’una trobada de la pràctica urbanística, l’experiència educativa i les pràctiques artístiques com a eixos vertebradors. La jornada ofereix una oportunitat per establir nous vincles professionals entre diferents àmbits, repensant la seva pràctica en relació a la infància. També és un espai per buscar i trobar nous formats, i fórmules de col·laboració i de producció de continguts.

 

Es tracta d’un fòrum de diàleg entre professionals d’Alemanya, França, Dinamarca, Àustria, Bèlgica, Itàlia, Espanya, Catalunya i el Brasil.

 

Les jornades s’articulen des de la recepció de continguts i des de la dinamització del coneixement en taules rodones i tallers.

—–

Dates: 6 i 7 de juliol de 2013.
Cosmocaixa Barcelona.
Organitza: Associació de Mestres Rosa Sensat i Urbanitas Berlin-Barcelona.
Participa: Clara Eslava, Nancy Vansielehem, Pascale Legué, Liene Lefaivre, Alfredo Hoyuelos, Lars Bang Larsen, Susana Cortés, Claus Jensen, Maria Carmen Silveira Barbosa, Claudia Hummel, Rosina Malagrida, Mara Davoli, César Muñoz, Bia Goulart, Straddle3, LaFundició, Les Salonnières, Pau Faus, a77, Pedro Pineda (MakerLab Barcelona), Clara Nubiola, Urbanitas Berlin-Barcelona, Repensant Cruïlles, Idensitat, estudiants del Màster de Disseny i producció d’espais UPC-CCCB.
Suport: Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, CCCB, UPC, Goethe Institut, Institut Francès i Cosmocaixa Barcelona/col·laboradors.

—–

Més informació: 

cccbeducacio.org/infancia i espai public

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.