2 junio, 2014
Notícia

"Pica i fuig!" Taller 3. Comunitats

Un taller de reflexió sobre la relació dels artistes amb les comunitats que la programació de la Sala d’Art Jove 2014 ofereix dins de la seva proposta "Pica i Fuig!"

Sobre la taula, temes com l’autoria, la creació des de la col·lectivitat, el corporativisme, la identitat, la re-apropiació o la solidaritat. Una aproximació polièdrica a les qüestions pròpies de les pràctiques col·lectives i en col·laboració que permeten visibilitzar la diversitat de maneres (codis, estratègies de comunicació, dinàmiques de treball, jerarquies, etc.) d’encarar les relacions amb les comunitats.

 

Pica i Fuig! és una proposta de l’equip tutorial Sala d’Art Jove 2014, que consta de dos tallers anteriors: Taller 1. Documentació i Taller 2. Narrativitat

 

El programa d’aquest tercer taller, amb el subtítol de Comunitats, inclou una tertúlia amb els artistes de la Sala d’Art Jove, l’Equip Tutorial 2014, la productora independent Metromuster, el projecte El Palomar, el bloc Morir de Frío i el col·lectiu LaFundició (04/06); una xerrada amb el col·lectiu Centro de Cultivos Contemporáneos del Barrio (CCCB) per parlar del seu treball i la seva incidència al Barri del Poble Sec de Barcelona (o5/06) i una trobada amb el grup  Democracia (06/06) on es mostrarà el seu treball.

—–

Dates: 4, 5 i 6 de juny. De 19 a 23h.

Experimentem amb l’Art. Torrijos 68. 08012 Barcelona.

Organitza: Sala d’Art Jove.

A càrrec de: Inés Jover i Clàudia segura (Col·lectiu de vuelta y vuelta), Irina Mutt, i Elle Flâne/equip tutorial Sala d’Art Jove 2014.

Participa: Metromunster, El Palomar, Morir de Frió, LaFundició, Centro de Cultivos Contemporáneos del Barrio i Democràcia.

Suport: Caterina Almirall, Miguel Ayesa, Consol Llupià, Daniel Moreno, Claudia Payès, Antònia Del Río, Luca Rullo, Marta Van Tartwijk, Irine Visa/col·laboradors.

—–

Més informació:

saladartjove.cat/pica-i-fuig 

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.