27 marzo, 2014
Notícia

Pràctiques ciutadanes d'autogestió. De Can Batlló a La Flor de Maig

Avui, un present ple de memòria i de futur. LaCol ens anuncia la publicació del llibre “Inventari de Can Batlló: Teixint una història col·lectiva”, on s’ofereix una visió panoràmica d'aquest espai veïnal i autogestionat de Sants-La Bordeta, i l'Ateneu La Flor de Maig del barri de Sant Martí (Poblenou) arriba a un acord amb l'Ajuntament de Barcelona per a la seva autogestió.

El llibre està escrit per diversos autors, sota la coordinació de LaCol, i publicat per la col·lecció Riera de Magòria, editada pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta.

 

La presentació d’aquest llibre, el dia 8 d’abril a Cotxeres de Sants, ve precedida per la celebració de les Jornades de Barris Cooperatius Barris cooperatius, ciutat comuna a Can Batlló (4 i 5 d’abril), un espai de trobada, coordinació, aprenentatge i discussió entre projectes amb arrelament al territori que practiquen la cooperació social als seus barris.

 

Finalment, també podem celebrar el pas endavant donat per la lluita veïnal i l’autogestió al barri de Sant Martí del Poblenou: la firma de l’acord entre l’Ajuntament de Barcelona i la propietat per a la compra i futura cessió de la gestió de la part de l’edifici actualment “okupat” per l’Ateneu La Flor de Maig.

—–

Dates: 8 d’abril a les 19 h.

Sala d’actes Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 4ª planta. 08014 Barcelona).

Publica: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta (col·lecció Riera de Magòria).

A càrrec de: LaCol (coordinació); vv.aa.
—–

Més informació:

lacol.coop/presentacio-del-llibre-inventari-de-can-batllo

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.