19 enero, 2013
Notícia

Procés de cocció de Polièdrica al Forn de Teatre Pa'tothom

Durant el mes de gener de 2013 va tenir lloc la primera reunió de l'equip motor d'editors/es de Polièdrica. L'objectiu: provocar una pluja d’idees sobre quins haurien de ser els continguts inicials d'aquesta plataforma online dedicada a les pràctiques artístiques col·laboratives, i com s'hauria d'organitzar per tal que sigui una eina útil i accessible per als seus i les seves usuaris/es.

Aquesta primera reunió es va celebrar al local del Forn de Teatre Pa’tothom, al barri barceloní del Raval, i va ser una bona ocasió per comprovar l’abast i complexitat del projecte, la pluralitat de punts de vista que desperta, les diverses maneres d’apropar-s’hi i d’entendre-ho.

 

Com en tots els exercicis d’intel·ligència col·lectiva, el repte va ser tancar la sessió amb els acords i consensos suficients i necessaris per seguir endavant amb el projecte. I, com en tots els exercicis d’intel·ligència col·lectiva, els resultats van superar totes les expectatives i els horitzons de qualsevol perspectiva individual.

—–
Dates:
Gener de 2013.
Organitza:
Sinapsis.
A càrrec de: Javier Rodrigo, Cristian Añó i Helena Migueiz (equip de coordinació de Polièdrica).
Participa: Oriol Fontdevila (Crític d’art i comissari), Aida Sánchez de Serdio (Docent i investigadora – UB), Judit Vidiella (Docent i investigadora – UB/UdG), Marta Serra (Arquitecta i investigadora – UPC_Barcelona Tech), Jordi Forcadas (Forn de Teatre Pa’tothom – Teatre de l’Oprimit), Comusitària (Laia Serra i Noemí Rubio – Organització especialitzada en gestió de projectes artístics comunitaris), A Bao A Qu (Associació per al desenvolupament de projectes que vinculen cultura, creació, educació), Jordi Pascual (Gestor cultural – Agenda 21 de la Cultura), Montserrat Iranzo (ballarina i dansaterapeuta)/equip motor de editors/es de Polièdrica.
En el marc de: Projecte Polièdrica.
—–

Més informació:

poliedrica.cat/que-es-poliedrica/historia

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.