31 octubre, 2014
Notícia

Propostes d'acció transversal i escala local a Barcelona

Dos projectes inscrits en un mateix territori, el Districte de Sant Martí de Barcelona, assagen propostes d'acció vinculades al barri, i a les seves necessitats i reptes, a partir del treball en xarxa i les pràctiques artístiques: Transversal Art Urbà Sant Martí (Ajuntament de Barcelona) i Cicle de Salut Mental i Teatre: Qui no està boig, fa teatre! (Centre Cívic Can Felipa).

TRANSVERSAL ART URBÀ SANT MARTÍ
Estructurat sobre tres eixos conceptuals, l’artístic, l’educatiu i el comunitari, aquest projecte es defineix com un camp d’experimentació cap a noves maneres d’articular la práctica artística al carrer en un territori determinat, com és el del Districte de Sant Martí de Barcelona. El programa de la proposta inclou una exposició, una xerrada i workshops. 

 

Desenvolupat entre els mesos de gener i octubre de 2014 a diferents espais públics, equipaments educatius i centres culturals del Districte de Sant Martí, aquest cicle cultural i divulgatiu ha comptat amb la col·laboració de les entitats Associació Artística i Cultural DifusorAssociació RebobinArtEnrotlla’t!Colectic i Artixoc.
—–
Dates: Del 22 d’octubre al 5 de novembre.
Escola BAU. Pujades, 118. 08005 Barcelona.
Organitza: Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Martí) en col·laboració amb entitats com RebobinArt, Enrotlla’t, Colectic i Artixoc.
A càrrec de: Associació Difusor/coordinació i producció. 
—-
Més informació:

ajuntament.barcelona.cat/santmarti/exposicio-transversal-art-urba-sant-marti

 


CICLE DE SALUT MENTAL I TEATRE: QUI NO ESTÀ BOIG, FA TEATRE!
El programa d’Arts Escèniques del Centre Cívic Can Felipa de Sant Martí i el seu projecte de mediació, La(b)Felipa, co-organitzen conjuntament amb Pallapupas aquest cicle que aborda la malaltia mental des de la veu col·lectiva del Teatre de l’Oprimit. El cicle facilita el fet de treballar qüestions associades amb les malalties mentals a partir de processos de treball col·laboratius que permeten articular un espai  comunitari amb el barri de Poble Nou i la ciutadania.

 

El cicle inclou una taula rodona, Nous models per a l’abordatge; un taller de Teatre de l’Oprimit impartit per Antonio Masegosa (actor i director artístic de Pallapupas, entitat que impulsa el Projecte Companyies de teatre social amb persones amb malalties mentals) i un Teatre Fòrum on s’explicarà i debatrà la història d’ELLA.
——–
Dates: 14 de novembre a les 19h (taula rodona), 15 de novembre de 10 a 14h (taller Teatre de l’Oprimit), 21 de novembre a les 19h (taller fòrum ELLA). 
Can Felipa. Pallars, 277. 08005 Barcelona.
Organitza: C.C Can Felipa i La(b)Felipa.
——–
Més informació:

cccanfelipa.cat/arts-esceniques/cicle-de-salut-mental-i-teatre:-qui-no-esta-boig-fa-teatre

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.