29 enero, 2016
Notícia

Treball en xarxa des de les arts per al desenvolupament del territori

TALLER COL·LABORATIU INTERDISCIPLINARI DE VILANOVA D’ALCOLEA

Realització d’un taller col·laboratiu per analitzar, de manera participativa i horitzontal, el projecte cultural sobre les Arts (FAVA – Festival de les Arts de Vilanova d’Alcolea) que des de fa alguns mesos està definint un grup de persones de aquesta població de l’interior de Castelló.

 

L’objectiu principal d’aquest taller és que sorgeixin plantejaments, tensions, recomanacions, propostes i iniciatives a mitjà i llarg termini pel que fa a la definició, gestió, planificació, socialització, comunicació i avaluació del projecte.
———-
Dates: 30 i 31 de gener de 2016.
Vilanova d’Alcolea (Castelló).
Organitza:  Universitat Jaume I de Castelló des del Programa d’Extensió Universitària (PEU-UJI) i Ajuntament de Vilanova d’Alcolea.
Participa: membres del grup motor, veïns i veïnes, representants del teixit associatiu de Vilanova d’Alcolea i la visió d’un seguit de professionals en l’àmbit de les arts, la gestió i comunicació cultural, participació, col·laboració i associacionisme.
En el marc de: línia d’Acompanyament de projectes del Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI.
———-
Més informació:
peu-uji.es/vilanova-implementara-una-nova-metodologia-de-treball-per-a-un-projecte-artistic-diferent

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.