20 abril, 2021
Notícia

Espacio Nexo

Grup de treball sobre diversitat funcional i cultura comunitària organitzat per Harinera ZGZ, l'espai cultural del barri de San José (Saragossa), i coordinat pel projecte de dansa inclusiva Pares Sueltos.

Es tracta d’un grup permanentment obert a Harinera ZGZ, un espai de creativitat i participació ciutadana gestionat per l’Associació Veïnal del barri de San José, l’Ajuntament de Saragossa i el Colectivo Llámalo H.

 

El grup està coordinat per Pares Sueltos, un projecte de dansa inclusiva que treballa com a grup de recerca i creació en arts escèniques (format per persones amb i sense diversitat funcional) per a la construcció i l’activació col·lectiva de la cultura com a bé comú i acollida.

 

Mitjançant trobades periòdiques, aquest grup de treball es reuneix per tractar temes i realitzar accions de sensibilització, reivindicació i formació que se situïn en l’encreuament entre aquests dos eixos: la diversitat funcional i la cultura.

 


 

Dates: 2020-en actiu
Per conèixer la data de la propera trobada, escriure a espacionexodiversidad@gmail.com
Organitza: Harinera ZGZ
A càrrec de: Pares Sueltos/Coordinació del grup
Més informació: harinerazgz/espacio-nexo

 

 
 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb pràctiques comunitàries i diversitat funcional 

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.