18 octubre, 2013
Notícia

Espai virtual de professionalització per a gestors/es culturals

Amb el curs "Conectores y Difusores. Redes colaborativas para el sector artístico de la región", Lablatino inaugura el seu espai virtual de professionalització i el seu programa de cursos per a actors culturals, en el marc dels Cursos Oberts de Formació Contínua de la Facultad Latinoamericana de Ciencias Sociales - FLACSO (Quito, Equador).

Lablatino es una plataforma en xarxa de projectes de creació iberoamericans, basada en l’intercanvi de sabers, experiències i afectes, amb la finalitat de professionalitzar la gestió dels actors culturals de la regió i establir xarxes de treball col·laboratiu. La plataforma està gestionada per Art Actual FLACSO – Facultad Latinoamericana de Ciencias Sociales (Quito, Equador), en col·laboració amb l’oficina de projectes de mediació cultural en l’art contemporani Pensart (Espanya, Regne Unit, Equador) i Gescultura (Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona).

 

El curs girarà entorn del concepte, desenvolupament i aplicació de Xarxes en l’Art, enteses com a plataformes d’intercanvi i cogestió, però també com a entorns de recerca, producció i transformació.

 

Una bona oportunitat per experimentar i treballar en xarxa, repensant els comportaments i models de cogestió de les xarxes com a estructures de treball fonamental per a la creació i circulació de sabers en el sector de l’art.

—–

Dates: del 18 de novembre al 18 de desembre.

Organitza: Lablatino.

A càrrec de: Art Actual FLACSO, Pensart i Gescultura/gestió plataforma Lablatino.

Participa: Karin Ohlenschläger (escriptora, professora i comissària d’exposicions especialitzada en art contemporani i nous mitjans, cofundadora y codirectora del MediaLabMadrid, 2002-2006)/facilitadora.

En el marc de: Cursos Oberts de Formació Contínua (FLACSO).

Suport: Embaixada Espanyola a l’Equador i Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID)

—–

Més informació: 

arteactual.ec/conectores-y-difusores

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta notarocedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.