20 gener, 2020
Notícia

Espectadors en residència

Una comunitat d’estudi, una banda d’espectadors inquiets o un fòrum de debats que promou espais de recerca i aprenentatge a partir del programa de residències artístiques del Graner. Centre de creació de dansa i arts vives de Barcelona.

A través de presentacions escèniques, trobades amb artistes, lectures, debats, pràctiques compartides i projeccions, es proposa un espai d’experimentació que juga amb el potencial lúdic, epistèmic i subversiu dels i les espectadors/es per apropiar-se de les matèries artístiques i reconfigurar imaginaris col·lectius.

 

Un espai on compartir una condició activa i reflexiva amb els/les artistes, aproximant-se als seus processos de creació, provocant aprenentatges i desenvolupant els continguts de les pròpies experiències a partir d’una recerca col·lectiva sobre les poètiques de l’espectador.

 

Conduït pel col·lectiu artefactum (Esther Blázquez i David Pérez), el programa s’articula al voltant de dos espais de trobada:

 

> Al saló amb… Trobades periòdiques amb els artistes residents del Graner en aquesta 1ª edició de la residència d’espectadors/es (Núria Guiu, Laida Azkona i Txalo Toloza, Pere Faura, El Conde de Torrefiel, Nyamnyam…)

 

> El cercle dels espectadors. Espai d’experimentació sobre la mirada i la condició de l’espectador. 

 


 

Dates: De febrer a juny
Graner. Jane Addams 14-16. 08038 Barcelona
Organitza: Graner
A càrrec de: artefactum (Esther Blázquez i David Pérez)/conduccció
Participa: Núria Guiu, Laida Azkona i Txalo Toloza, Pere Faura, El Conde de Torrefiel o Nyamnyam entre d’altres/artistes residents al Graner
Dirigit a: Espectadors/es que vulguin aproximar-se als processos artístics amb perspectiva activa i reflexiva.
Més informació: granerbcn/espectadors-residencia

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.