3 setembre, 2015
Notícia

Estratègies institucionals per obrir els processos de creació a la ciutadania

"PERFORMANCES DE LA MIRADA". Taller d’espectadors Mercat de les Flors de Barcelona / "OUR SHARED SCENARIO" (Nuestro Escenario Compartido), iniciativa artística en forma de taller para procesos de creación conjunta en Internet

PERFORMANCES DE LA MIRADA. TALLER D’ESPECTADORS MERCAT DE LES FLORS
El Mercat de les Flors de Barcelona proposa la tercera edició del taller d’espectadors, Performances de la Mirada-3, per acompanyar els espectadors en l’aproximació als creadors contemporanis i a les seves creacions. Així s’explica la proposta a la web del Mercat:

 

“El taller és com un fil conductor tramat amb la pròpia programació, entorn a les companyies i creadors del país, artistes associats i coproduccions del Mercat. Un fil que trena conferències, seguiment de processos, assistència a assajos i espectacles, visita d’espais de creació, converses amb els creadors i encontres a porta tancada (….) Aquest taller és la possibilitat de lligar-se i deslligar-se, junt amb d’altres espectadors, en la vivència de la temporada 2015-2016 del Mercat de les Flors”.
———-
Dates: inscripcions a partir del 7 de setembre de 2015.
——–

Preu abonament: 80€. L’abonament inclou una selecció de 8 espectacles i un programa gratuït d’activitats paral·leles al voltant d’aquestes creacions escèniques.

——–

Més informació:

mercatflors.cat/activitat/taller-despectadors-2015-16

 

 

 

OUR SHARED SCENARIO (NUESTRO ESCENARIO COMPARTIDO)
Se trata de un espacio para la exploración de otras ideas de comunidad, una iniciativa artística desarrollada en forma de taller y que permitirá establecer un proceso artístico completo entre grupos de personas ubicadas en lugares distintos.

 

Mediante una plataforma online generada ex-profeso, dos grupos diferentes de niños y/o adolescentes podrán establecer un proceso de creación conjunta y simultánea,  y actuar juntos en el mismo escenario virtual, situado en internet.

 

Para probar y mejorar esta herramienta cooperativa, durante las dos primeras semanas de septiembre, se está llevando a cabo la primera experiencia compartida con unos 7 voluntarios/as de entre 8 y 11 años de edad que, desde Medialab-Prado, compartirán escenario con participantes de Mediaestruch de Sabadell (Barcelona).
———-
Fechas: Del 2 al 10 de septiembre de 2015.

Medialab-Prado Madrid
Organiza: Enric Socias y Diego Suárez

Colabora: Mediaestruch, Departament de R+D+I de l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
———-
Más información:

medialab-prado.es/actividades/our-shared-scenario-nuestro-escenario-compartido

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.