1 gener, 2017
Notícia

CrossingLines. Less

Exposició sobre el projecte de La Saleta de La Panera de Lleida dut a terme per l'artista Jordi Lafon i en el què han participat 20 persones, entre alumnes d’il·lustració de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol i usuaris/es de La Saleta (alberg i menjador dels Serveis Socials de Lleida).

L’aliança d’un servei d’atenció a necessitats bàsiques (Menjador social) amb un centre d’art contemporani (Centre d’art La Panera) és possible, posant en valor les necessitats estètiques i la sensibilitat en totes les seves manifestacions. Seguint les intervencions artístiques realitzades prèviament durant el 2016, es busquen artistes que puguin desenvolupar pràctiques artístiques col·laboratives, que transformin tant als i les participants, per les dinàmiques que es generes, com l’espai de La Saleta.

 

Caminar, observar i registrar mitjançant la fotografia digital és el punt de partida per realitzar la memòria gràfica que es transforma en un gran mural de dibuixos a llapis sobre algunes parets a l’entorn de la Saleta de la Panera, a través de repassar les projeccions de les fotografies.
———-
Dates: A partir del 21 de desembre de 2016.
La Saleta de la Panera (equipament social). La Panera, 7 25002 Lleida.
Organitza: Regidoria de les polítiques per als drets de les persones, Escola Municipal d’Art Leandre Cristòfol, Centre d’Art la Panera.
Participa: Jordi Lafon (artista), usuaris/es de l’alberg i menjador social La Saleta i estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració de l’EAM Leandre Cristòfol de Lleida.
Suport: Fundació “la Caixa”.

———-

Més informació

lapanera.cat/home.programacio2017

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.