25 setembre, 2020
Notícia

Exposició "Oppressió" d'Elisa M. Matallín

L’artista i mediadora cultural Elisa M. Matallín exhibeix "Oppressió", dins del programa "Altaveu" del Consorci de Museus al Centre del Carme (València). L’exposició mostra el resultat del treball col·laboratiu de l’artista amb diferents col·lectius de dones, un treball que s’activa en la mostra amb tallers oberts al públic.

El Centre del Carme Cultura Contemporània analitza l’opressió de la dona i la influència que té en la construcció de la identitat amb aquesta mostra d’Elisa M. Matallín, emmarcada dins del programa Altaveu 2019-20 del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

 

Oppressió visibilitza el treball de mediació desenvolupat amb diversos col·lectius en diferents situacions (Fundació/associació Alanna, residència per a dones Juana María, Centre d’Acollida de Refugiats de Mislata, IES Juan de Garay), de novembre de 2019 a febrer de 2020, sobre qüestions relacionades amb l’opressió en la dona.

 

A través de dinàmiques participatives, procedents de les arts visuals, escèniques i del treball amb objectes, es van reflexionar i van elaborar col·lectivament assumptes personals en relació amb la construcció de la identitat amb limitacions resultants dels rols atribuïts a les dones en l’espai públic i domèstic.

 

En el marc de l’exposició s’inclou un taller de Creació d’Accions amb Objectes i una xerrada amb professionals en l’àmbit de la cura en dones.

 


 

Dates: Fins el 18 d’octubre
Centre del Carme Cultura Contemporània. Museu, 2. 46003 València
Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
A càrrec de: Elisa M. Matallín/artista i mediadora cultural
Participa: Fundació/associació Alanna, residència per a dones Juana María, CAR de Mislata, IES Juan de Garay/col·lectius participants en el treball de mediació visibilitzat a l’exposició
En el marc de: Programa Altaveu 2019-2020

Més informació: consorcimuseus.gva.es/centre-de-carme/oppressio

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb el Centre del Carme+Consorci de Museus 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.