15 febrer, 2020
Notícia

Exposició sobre el projecte Corrent Continu

Exposició al CEE Can Rigol sobre aquest projecte educatiu endegat el 2018 des d'UNZIP Arts Visuals (Ajuntament del Prat de Llobregat) per investigar sobre pràctiques integrades amb l'objectiu de convertir el Centre d'Art Torre Muntadas en un espai accessible.
La posada en marxa d’aquest projecte educatiu l’any 2018 provoca un canvi de focus sobre com el Centre d’Art Torre Muntadas ha de pensar les seves accions i com aquestes es poden dissenyar i proposar des d’un punt de vista inclusiu. 
 
El projecte Corrent Continu aglutina les tres diferents tipologies d’activitats educatives que s’impulsen des del centre d’art. En formen part: Art en famíliaLa Transformadora i Torre Muntadas a Interseccions.
 
A partir del 18 de febrer de 2020, s’exposa al Centre d’Educació Especial Can Rigol un recull de les experiències viscudes amb el projecte, configurant un espai que serveix de difusor i de punt de trobada entre agents interessats a obrir un debat sobre diversitat i les seves aplicacions a centres culturals i educatius.
 
L’exposició està realitzada en gran part pel centre d’art, però també s’ha comptat amb la participació de les persones que hi han estat implicades. La selecció de material i experiències s’ha decidit amb la participació dels i les alumnes del CEE Can Rigol, educadores, famílies i professionals que van compondre els equips de treball.
 

 
Dates: Del 18 de febrer al 31 de març
Centre d’Educació Especial Can Rigol. Ribes de Freser, 18-20. El Prat de Llobregat (Barcelona)
Organitza: UNZIP Arts Visuals-Centre d’Art Torre Muntadas
Participa: CEE Can Rigol
 
 
 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.