21 gener, 2021
Notícia

Exposició: “Susurros, sustratos y sustancias”

Aquesta exposició forma part del treball desenvolupat per l'artista Saioa Olmo durant la seva residència a l'espai Bilbao Arte i mostra els fruits sorgits dels processos participatius realitzats al llarg de les seves diferents fases.

Aquesta exposició és la formalització específica per a l’espai de Bilbao Arte de la línia de treball Susurrando el futuro, desenvolupant per Saioa Olmo durant la seva residència de creació en el centre. Es tracta d’un projecte de llarga durada iniciat el 2017 per explorar les relacions que podem establir amb les generacions del futur a través de consells, avisos, aprenentatges, etc. expressats a manera de murmuris a partir dels nostres coneixements quotidians.

 

Saioa Olmo (artista, professora doctora de la Facultat de BBAA-UPV/EHU i sòcia del laboratori de pràctiques col·laboratives Wikitoki) explora les interaccions socials a través de la seva pràctica artística, que experimenta amb processos participatius, col·laboratius i tecnologies del comportament, la comunicació i l’organització. En aquest cas, els murmuris que es poden sentir a l’exposició són de persones que han participat en la iniciativa al llarg de les seves diferents fases: Festival Iturfest (en col·laboració amb el Museu Arqueològic de Bizkaia), programació Labayru Express (Bilbao Bizkaia Design Week), programa d’art contemporani Multiprisma (Museo del Carlismo), jornada Cuerpo extraños (Programa Harriak de Eremuak al municipi de Markina) i projecte Plazan (Artaziak en col·laboració amb centres d’educatius del municipi d’Hernani).

 


 

Dates: Del 15 de gener al 12 de febrer
Sala Urazurrutia. Fundación Bilbao Arte. Urazurrutia, 32. 48003 Bilbao
Organitza: Fundación Bilbao Arte
A càrrec de: Saioa Olmo (Wikitoki, Facultat BBAA-UPV/EHU)/Artista 
Participa: Festival Iturfest (Museo Arqueológico de Bizkaia), programació Labayru Express (Bilbao Bizkaia Design Week), programa Multiprisma (Museo del Carlismo), programa Harriak (Eremuak) i projecte Plazan (Artaziak)/Espais participants en el projecte i en la producció dels “murmuris” que es poden escoltar a l’exposició
En el marco de: Susurrando el futuro (Saioa Olmo)   
Más información: bilbaoarte.org/exposicion-susurros-sustratos-y-sustancias

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb el sonor des de la participació i/o la col·laboració

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.