11 febrer, 2017
Notícia

Expressart. Museu portàtil per a escoles bressol i P3

Sessió de presentació i formació del projecte "Expressart Bressol" per a mestres i educadors, organitzada pel MACBA. Està adreçada a totes aquelles escoles bressol i de P3 que hi vulguin participar i prendre el material corresponent en préstec. El projecte vol contribuir al desenvolupament de les capacitats pròpies d’aquesta edat, estimulant les possibilitats motores, sensorials, emocionals, cognitives i comunicatives dels infants per conèixer el seu entorn.

Expressart Bressol constitueix una adaptació del projecte creat el 2005 per a Educació Infantil i Primària, i com aquest, és una proposta absolutament flexible que permet adequar-se a les necessitats dels infants. 

 

La sessió es du a terme al MACBA i consta de dues parts:

 

> A la primera, es presenta la caixa per a escoles bressol i es visitaran algunes de les peces de la Col·lecció MACBA 31.

 

> A la segona, es coneix l’experiència Expressart Bressol de la mà dels mestres de l’Escola Bressol Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, amb qui es comparteix un espai de treball i d’intercanvi al voltant del projecte.

———-

Dates: 11 de febrer 
MACBA. Plaça dels Àngels, 1 08001 Barcelona

Organitza: MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona

A càrrec de: Yolanda Jolis (coordinadora d’Educació)

Participa: Escola Bressol Mag Maginet (Cornellà de Llobregat, Barcelona)

Suport: Fundación Nina y Daniel Carasso

———-

Més informació:

macba.cat/ca/exposicions-activitats/activitats/expressart-museu-portatil-escoles-bressol-i-p3

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.