22 desembre, 2015
Notícia

Fabra i mediació. Convocatòria 2016

Una convocatòria que articula la producció artística contemporània amb la mediació, que es postula obertament com una aposta per a la recerca i la experimentació entorn d’una gestió, una curadoria o una programació que planteja altres models de relació entre art i ciutadania, entre equipament i territori, entre pràctiques artístiques i processos educatius. Així ho planteja l’Institut de Cultura de Barcelona en la difusió de la convocatòria, que reproduïm a continuació:

“L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut de Cultura, obre la convocatòria per seleccionar un programa cultural que fomenti la mediació entre pràctiques artístiques, pràctiques educatives i contextos socials per a la temporada 2016 de Fabra i Coats – Centre d’Art Contemporani de Barcelona.

 

L’actual procés de re-definició de la Xarxa de Fàbriques de Creació té com a objectiu iniciar una etapa de foment de nous models de gestió que impulsin processos de mediació entre les institucions artístiques i la ciutadania. Per aquest motiu, es convoca un procés de selecció d’un programa cultural que durant l’any 2016 esdevingui un model de transició cap a un major compromís entre les institucions públiques i les seves realitats immediates”.
———–
Dates: Es podran presentar projectes des del 14 de desembre de 2015 fins al 20 de gener de 2016.
Convoca: Institut de Cultura. Ajuntament de Barcelona.
———-
Més informació i bases de la convocatòria:
ajuntament.barcelona.cat/centredart

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.