28 juliol, 2018
Notícia

Fan_zimental

Projecte que sorgeix de la col·laboració del Centro de Documentación MUSAC i els Centres Associats de Salut Mental de Lleó sobre la base de l'exposició "FUERA DE COBERTURA. Una panorámica de la edición independiente en la península ibérica" de 2015; amb la intenció d'aprofundir en els formats, usos i possibilitats d'aquestes manifestacions, per a definir-se i representar-se dins de la Comunitat.

Per a desenvoluparFan_zimentalel grup participant ha creat un espai de producció “casolà”, en el qual articular desitjos, pràctiques escripturals i tècniques artístiques pensades fora dels límits convencionals del treball editorial.

 

Després d’una primera experiència durant l’exposició de 2017, reprenen les inquietuds plàstiques, afectes i ganes d’expressar-se en grup en suport del Dia Mundial de la Salut Mental 2018; amb la creació d’un fanzine personal i crític, tant aconsegueixo mateixos com amb els altres.

 

El dia 10 d’octubre de 2018, emmarcat dins de les activitats programades amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2018, es reparteix de manera col·lectiva el Manifest elaborat i representat per ells mateixos. Així mateix, des de la pàgina del museu, es presenta en forma digital el primer número del fanzine FANZI_MENTAL.

———-

Dates: 10 d’octubre (presentació)

Fundación Sierra Pambley. Calle Sierra Pambley, 2, 24003 León

Organitza: Centro de Documentación MUSAC i Centres Associats de Salut Mental de Lleó

———-

Més informació:

musac.es/programacion/programa/fan_zimental

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.