17 febrer, 2014
Notícia

FesCamp 2014: sostenibilitat i teixit associatiu

Oberta la convocatòria del projecte FesCamp (Festival d’Art, Comunitat i Medi Ambient), dirigit i coordinat pel col·lectiu Cíclica i que es desenvoluparà al barri de Mirasol de Sant Cugat del Vallès el proper 24 de maig.

Aquesta convocatòria ofereix la possibilitat als i les creadors/es interessats en contextos socials de desenvolupar projectes artístics en col·laboració amb agents del territori (com ara centres educatius i entitats veïnals del barri) al llarg d’un procés de treball a desenvolupar durant quatre mesos (febrer-maig 2014). A les bases podeu consultar els objectius del projecte i els seus àmbits de treball.

 

El FesCamp es celebrarà el dissabte 24 de maig de 2014 durant tota la jornada a l’entorn del Casal de Mirasol i el seu hort comunitari amb workshops gratuïts, dinar popular, a més de les accions artístiques.

—–

Dates: Convocatòria (25 de gener), procés de treball (febrer-maig), festival (24 de maig).

Organitza: Cíclica (Space, Community & Ecology).

A càrrec de: membres de l’organització del FesCamp, de l’Ajuntament de Sant Cugat i dels agents participants en el projecte/jurat de la convocatòria.

Suport: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

—–

Més informació:

fescamp.mixite.cat

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.