12 febrer, 2015
Notícia

Festival "L'Art Impossible", cultura inclusiva a Barcelona

Primera edició de "L'Art Impossible", un festival artístic on les arts plàstiques i escèniques es converteixen en el vehicle de transformació de persones amb i sense discapacitat, en un exercici de pràctica col·laborativa amb les entitats i col·lectius

Aquest festival neix de la fusió de dos projectes independents, una exposició d’artistes i xerrades sobre art i inclusió organitzada per l’associació Artistas Diversos, i un festival d’art inclusiu idea de Jordi Estrada, que amb el suport de l’Institut Municipal de Persones amb DiscapacitatICUB, Mercat de les Flors, Institut del Teatre i d’altres organitzacions té com a resultat un gran esdeveniment de la cultura inclusiva a la ciutat de Barcelona.

 

El festival inclou actuacions de teatre, música, dansa, arts plàstiques i visuals, conta-contes, diàlegs, taules rodones i xerrades, exposicions… Les activitats es realitzaran en diferents espais (Plaça Margarida Xirgu, Sala Ovidi Montllor  i vestíbul del Mercat de les Flors) i entre les entitats participants s’hi compten SUSOESPAI (creació i salut mental), amb tallers artístics; els reporters de TEBVist, una televisió online realitzada pel Servei Ocupacional d’Inserció del Grup Cooperatiu TEB; Cia. Brots (Pallapupes) amb l’espectacle de teatre Ella o el col·lectiu Liant la Troca amb l’espectacle de dansa Los nadie, entre d’altres.
———-
Dates: 14 de febrer.
Mercat de les Flors. Lleida, 59. 08004 Barcelona.
Organitza: Associació Artistas Diversos i Jordi Estrada.
Amb el suport de: Temps i Qualitat de Vida (Ajuntament de Barcelona)/cessió d’activitats del programa Temps per Tu; Institut del Teatre i Mercat de les Flors/cessió d’espais, recursos tècnics i materials; Jiwar Creació i Societat/àrea artística; ONCE, Sils i Tres Turons/mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat visual i/o auditiva. Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (Ajuntamanet de Barcelona)/finançament i suport tècnic. 
———-
Més informació:
mercatflors.cat/festival-lart-impossible

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.