1 octubre, 2019
Notícia

Formació de formadors/es en circ social de l'Ateneu Popular 9Barris

Inscripcions obertes per a la sisena edició del Programa de Formació de Formadores de Circ Social [FdFCS] 2019/20 de l'Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona.

L’aprenentatge d’habilitats pedagògiques per a la intervenció professional amb persones en situació de risc social a través del circ i per a la construcció de relacions comunitàries constitueix una experiència innovadora que contribueix a establir nous models de referència educativa.

 

Aquest programa formatiu ha estat dissenyat per l’equip pedagògic de l’Ateneu Popular 9 Barris, amb prop de trenta anys d’experiència en la intervenció educativa a través del circ. La seva elaboració ha comptat amb la col·laboració del Departament d’Acció Social de Cirque du Soleil i s’ha realitzat en associació amb la xarxa Europea de formació i circ social Caravan. A més, a estat ha estat reconeguda com a formació d’interès pel Departament de Benestar Social i Familía de la Generalitat de Catalunya. 

 

Amb aquest curs adreçat a artistes, professors/es i formadors/es volem respondre a la necessitat d’aprendre eines teòriques i pràctiques per apropar-se al concepte de circ en el treball socioeducatiu amb persones en situació de vulnerabilitat i per a la construcció de relacions comunitàries. 
———-
Dates:  
> Inscripcions (Octubre 2019)
> Curs (Novembre 2019 – Abril 2020)
Organitza: Ateneu Popular 9 Barris en associació amb la xarxa Europea de formació i circ social Caravan
Col·labora: Departament d’Acció Social (Cirque du Soleil)
Dirigit a: Artistes, professors/es i formadors/es
———-
Més informació:
ateneu9b.net/formacio-i-circ-social/formacio-formadors-circ-social

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.