3 desembre, 2020
Notícia

Foro Cultura & Empresa 2020. El valor de l'Art i la Cultura per a l'Educació

El tercer dels entremesos del V Foro Cultura & Empresa 2020 (actúaempresa-elmuro) s'ha dedicat a l'educació amb, entre altres, l'objectiu de marcar possibles vies de col·laboració per impulsar l'art i la cultura com a eina educativa. Els dos debats anteriors es van centrar en la col·laboració empreses-cultura i en la sostenibilitat de les seves relacions.

El V Foro Cultura & Empresa 2020 (una iniciativa promoguda per actúaempresa-elmuro) s’ha articulat en tres taules de trobada i debat. La primera d’aquestes taules es va celebrar el setembre i es va dedicar a reflexionar sobre la col·laboració entre les empreses i la cultura en temps difícils, donat el context post-COVID 19. La segona taula, que a tenir lloc l’octubre, va tractar sobre el repte de la sostenibilitat en la relació cultura & empresa. En aquesta última taula, el debat s’ha centrat en l’educació.

 

Com poden les empreses col·laborar en el repte de l’accés a noves eines educatives, a democratitzar l’accés a la cultura i oferir millors oportunitats al desenvolupament del talent juvenil. Quin és el paper de les institucions públiques en aquest sentit, com funciona el treball amb empreses privades. Aquests són alguns dels reptes plantejats en aquesta trobada, articulada en tres panells, moderats per Robert Muro (Director de elmuro i co-director de actúaempresa) i Pedro Antonio García (Co-director de actúaempresa), ambdós promotors del Fòrum Cultura & Empresa.

 

 

> 1r panell Companys de viatge. Col·laboració institucional i empresarial per a l’impuls de l’art en l’educació

 

Participen: Beatriz Osuna (Directora de la Fundación Coca-Cola Espanya. Responsable de Asssumptes Públics a Coca-Cola Iberia) i Fernando Sánchez-Cabezudo (Assessor i coordinador artístic del Centro Dramático Nacional).

 

 

> 2n panell: Innovació en l’educació. Com la tecnologia pot oferir nous espais i escenaris en l’aplicació de l’art en l’educació

 

Participen: Alfonso Fernández (Director de Màrqueting i Transformació Digital a Samsung Electronics Iberia) iLaura Fernández Orgaz (Responsable de Col·leccions i itineràncies de la Fundación Telefónica).

 

 

> 3r panell: Fundacions. Contribució a l’impuls de la creació i desenvolupament de l’art i la cultura en l’educació

 

Participen: Marjorie Netange (Directora de Desenvolupament i Comunicació de l’Escuela Superior de Música Reina Sofía), Susana Gómez (Directora d’Estratègia a Fundación Banco Santander) i Isabelle Le Galo (Directora per a Espanya de Fundación Daniel y Nina Carasso).

 

 

Les tres trobades poden veure’s en diferit a les webs de Fundación Telefónica i del Foro Cultura & Empresa.

 


 

Dates: 29 de setembre (1r Entremès), 28 d’octubre (2n Entremès) i 1 de desembre (3r Entremès)
Espacio Fundación Telefónica. Fuencarral, 3. Madrid
Organitza: Foro Cultura & Empresa (actúaempresaelmuro)
Participa: Pedro Antonio García i Robert Muro (Foro Cultura & Empresa)/Moderadors; Alfonso Fernández (Samsung Electronics Iberia), Beatriz Osuna (Fundación Coca-Cola España), Fernando Sánchez-Cabezudo (Centro Dramático Nacional), Isabelle Le Galo (Fundación Carasso Espanya), Laura Fernández Orgaz (Fundación Telefónica), Marjorie Netange (Escuela Superior de Música Reina Sofía) i Susana Gómez (Fundación Banco Santander)/Ponents del panells d’educació; Compañía Sol y Tierra/Actuació de titelles
Col·labora: Fundación Telefónica
Més informació i accés en diferit a les trobades: foroculturaempresa.com

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb cultura i innovació en l’àmbit educatiu, empresarial i institucional

 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.