17 novembre, 2017
Notícia

III Fòrum AEA 2017

Els fòrums de l'Observatori de les Arts Escèniques Aplicades són espais de reflexió on compartir reptes i oportunitats al voltant de les arts escèniques inclusives. El Fòrum 2017 es centra en el paper de les arts escèniques en l'educació, fent especial èmfasi en la necessitat de l'avaluació de les pràctiques artístiques per tal de tenir coneixement de la metodologia emprada i dels efectes que produeix aquesta pràctica.

L’OAEA de l’Institut del Teatre vol afavorir espais on reflexionar, dialogar i compartir amb artistes i professionals de diferents sectors, aquest paper fonamental de les arts per repensar la nostra societat. Aquesta reflexió, sovint es fa també des de la pràctica i per tant es combinen els espais teòrics amb altres de tallers més vivencials.

 

Es poden veure els vídeos que recullen les xerrades del III Fòrum d’arts escèniques aplicades: Educació (2017) en aquest enllaç, consultar la mèmoria de les dues jornades d’activitats o consultar el document sobre el projecte Avaluació de les arts escèniques aplicades. Una proposta metodològica que es va presentar en aquest fòrum.

 


 

Dates: 17 i 18 de novembre
Institut del Teatre. Plaça Margarida Xirgu, s/n 08004 Barcelona
Organitza:
Observatori de les Arts Escèniques (Institut del Teatre – Diputació de Barcelona)

Més informació: institutdelteatre.cat/oaea/ca/forum

 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.