12 novembre, 2018
Notícia

Frikcions, la diversitat dels cossos

Espai d'intercanvi d'experiències i pensaments per reflexionar i posar en pràctica diferents maneres d'entendre el cos i la dansa en tota la seva diversitat física, psicològica, sensorial i sexual. A través de tallers participatius, portes obertes al públic i espectacles amb debat posterior, La Caldera acolle aquest projecte amb direcció artística de Jordi Cortés i producció de Raül Perales.

Jordi Cortés, soci de La Caldera i director artístic del projecte, és pioner a Catalunya en portar la dansa a col·lectius amb diversitat funcional des de fa més de 10 anys, formant performers i creadors/es en l’àmbit de la dansa.

 

Aquest projecte neix de la necessitat d’obrir l’espai de La Caldera a tots aquests artistes amb diversitat que, amb una veu pròpia i personal, comencen a crear-se un lloc en el panorama professional tant a nivell nacional com internacional, amb l’objectiu de visibilitzar els seus treballs artístics i coreogràfics.

 

En aquesta jornada es presenten dos programes de tres peces coreogràfiques curtes cadascun, i tallers dirigits a persones amb experiència prèvia en el món de la dansa i el moviment, amb o sense diversitat funcional, a càrrec de diversos professionals.

———-

Dates: Del 12 al 18 de novembre

La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques. Carrer d’Eugeni d’Ors, 12, 08028 Barcelona

Organitza: La Caldera

A càrrec de: Jordi Cortés/direcció artística; Raül Perales/producció; Laila White, Miguel Ángles Puy, Patricia Carmona i Glü Wür; La Mujer del Carnicero, Yur Dance i Jose Galán/coreografies; Ariadna Montfort (Tècnica GAGA), Inés Boza (El cuerpo de baile), Arthur Rosenfeld (I hi va haver llum), Pablo Navarro (El silenci li diu a la paraula), Santi Carcasona (Drum Circle & Boomwhackers) i Glü Wür0 (Shibari)/tallers

———-

Més informació:

lacaldera.info/frikcions

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.