1 setembre, 2017
Notícia

Gorputzaldiak

Projecte pedagògic de l'associació Adierak amb la col·laboració de Artaziakoop, fruit d'un treball interdisciplinari entre l'educació i la dansa que neix amb la finalitat de proporcionar noves eines al professorat en Educació Formal. Es tracta de col·locar el cos i l'experiència en el centre de l'aprenentatge per a, des d'aquí, activar noves maneres d'integrar el moviment en les pràctiques habituals de l'aula.

Aquest projecte es posa en marxa principalment per a recollir una demanda social i dels agents educatius que perceben cada vegada amb més força la necessitat d’enfocar el cos d’altres maneres a l’escola.

 

Adierak Dantza eta Hezkuntza Elkartea -Associació de Dansa i Educació- en col·laboració amb la cooperativa Artaziak, els berritzegunes (serveis de suport del Departament d’Educació del Govern Basc), els centres educatius i el professorat, ofereix espais on compartir coneixements, accionar diferents dinàmiques corporals i reflexionar sobre les pràctiques que s’estan duent a terme entorn del moviment i a les temàtiques propostes.

 

Per a la incorporació de les pràctiques corporals a l’aula, Artaziak proposa tractar diferents capacitats soci-afectives, com l’empatia o la integració, a través de les competències bàsiques transversals del currículum.

———-

Dates: Des de 2017
Organitza: Adierak Dantza eta Hezkuntza Elkartea i Artaziak

A càrrec de: Amaia Navascués, Ana Remiro Esnoz, Marta Ortega Jiménez i Maider Urrutia (Artaziak)

———-

Més informació:

artaziak.eus/es/proyectos/gorputzaldiak

 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.