30 setembre, 2021
Notícia

Grup de joves

Espai d’acció del MACBA per a joves creatius amb el col·lectiu Las Ácaras l’objectiu del qual és buscar noves maneres d’imaginar i habitar el museu per entrar-hi en relació des de l’acció, la pràctica, el cos i la conversa.

Inclòs dins dels programes educatius del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) per al curs 2021-2022, aquest grup de treball amb joves es presenta com un espai de llibertat expressiva, col·laboració i trobada amb altres adolescents a partir dels 12 anys. L’objectiu del grup és buscar noves maneres d’imaginar i habitar el museu per entrar-hi en relació des de l’acció, la pràctica, el cos i la conversa. A través de l’intercanvi d’idees, afectes i experiències, s’obre un diàleg i una escolta entre la vida dels joves, la pràctica artística contemporània i el museu.

 

La proposta, a càrrec del col·lectiu de treball artístic amb joves Las Ácaras, está acompanyada per artistes que, mitjançant la seva pròpia pràctica i el coneixement del context artístic de la ciutat, recullen i vinculen els interessos del grup amb diverses pràctiques, visites a exposicions i activitats del museu. Es tracta d’iniciar un camí obert al procés creatiu, i a la perplexitat i la incertesa que provoca la pràctica artística. 

 


 

Dates: A partir d’octubre del 2021, els divendres a la tarda
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. MACBA Plaça dels Àngels, 1. 08001 Barcelona

Organitza: MACBA Educació

Dirigit a: Joves a partir de 12 anys

A càrrec de: Las Ácaras (Gala Gabaldón, Marcos G. Barker i Alvie Gual-Cibeira)

Més informació: macba/exposicions-activitats/grup-joves

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb propostes per a joves des de museus, centres d’art i espais culturals

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.