1 febrer, 2022
Notícia

Grup de pensament | Publicació Musaraña

Espai de treball obert per l'Àrea d'Educació del Museu Thyssen de Madrid per tal de recollir totes les veus de la comunitat de docents "Musaraña" i donar forma a una publicació col·laborativa entorn de l'art i l'educació.

Aquesta publicació vol recollir allò viscut en els vuit anys d’activitat del projecte Musaraña, el laboratori per a docents innovadors impulsat per EducaThyssen per tal que museu i escola segueixin treballant de la mà. Per poder dibuixar la cartografia d’aquesta comunitat porosa i mutable, amb tota la seva diversitat de veus, idees, reflexions i experiències, s’anima als i les seves participants a formar part d’aquest grup de treball per realitzar una publicació col·laborativa amb la qual tothom es senti identificat.

 

La proposta té un antecedent en l’experiència LED 2019: Laboratorio Estival Docente, on ja es va treballar entorn d’una publicació, posant sobre la taula temes d’interès que, passats els anys, potser no són els d’ara. Extreure conclusions i determinar si aquells temes continuen sent d’interès serà el treball d’aquest grup que, una vegada configurat (prèvia inscripció a través de formulari), es reunirà en sessions virtuals amb una freqüència aproximada de 15 dies.

 

La iniciativa forma part de les propostes formatives endegades pel museu amb l’objectiu de possibilitar entre el professorat un coneixement de caràcter experimental de l’art com a recurs per a les seves aules.

 

 

MusarañaLaboratori per a docents innovadorxs

 

Comunitat de docents, educadorxs de museus i creadorxs interessats/des a investigar i buscar noves maneres de treballar entorn de l’art i l’educació. Aquesta iniciativa d’EducaThyssen, l’Àrea d’Educació del Museu Thyssen Bornemisza de Madrid, és també un espai compartit i un lloc de trobada entre museu i escola que s’ha anat definint com un espai de confiança i una xarxa de suport entre docents.

 

 

Dates: De febrer a juny 
Sessions de treball quinzenals a realitzar de manera virtual de 17 a 19h
Organitza: EducaThyssen (Museu Nacional Thyssen-Bornemisza)
Dirigit a: Docents participants a la comunitat Musaraña
Més informació i inscripcions: educathyssen.org/grupo-pensamiento

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més propostes formatives entre art i educació

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.