19 març, 2018
Notícia

Hibridacions i Contextos: Pràctiques artístiques i educació

Aquesta publicació recull les quatre primeres edicions del programa "Hibridacions i Contextos" que van tenir lloc del 2013 al 2017. Durant aquest període s'han desplegat projectes en xarxa entre els centres o espais d’art i escoles o facultats d’art i disseny en el territori català. Programa coordinat per ACVic Centre d’Arts Contemporànies i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.

La publicació recull la trajectòria i l’esperit del programa “Hibridacions i Contextos” realitzat entre 2013 i 2017. Vol ser un element de reflexió, de memòria i punt de partida per a un futur possible en què els lligams i les interaccions entre centres, espais d’art i l’ensenyament superior d’art i disseny s’intensifiquin. Vol ser també un llibre que aplega maneres de fer i desplega opcions possibles que encara no s’han portat a terme.
———-
Data de publicació: Març 2018
Publica: ACVic Centre d’Arts Contemporànies
A càrrec de: Ramón Parramon (direcció de la publicació), Bruna Dinarès i Maite Palomo (coordinació), H. Associació per a les Arts Contemporànies (edició)
——–
Més informació:

acvic.org/ca/publicacions/publicació-digital-online

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.