21 maig, 2021
Notícia

Hiria Hackeatu [Hackeja la ciutat]

Projecte en format taller de Tabakalera (Donostia) dirigit a joves de 12 a 17 anys per, a partir de metodologies hacker i maker, experimentar noves maneres de fer ciutat, de compartir i de treballar en comunitat.

Aquesta proposta de Tabakalera per a joves d’entre 12 i 17 anys té lloc en vacances. Partint de les filosofies hacker i maker, es desenvolupa en col·laboració amb Hirikilabs, laboratori de cultura digital i tecnologia de Tabakalera. Conjuntament amb el grup de joves que participa en cada taller, s’investiga l’entorn des d’una mirada crítica i es proposen transformacions amb artefactes creats en col·lectiu, ajudats de tecnologies digitals.

 

A més dels tallers intensius, durant aquest curs es planteja donar sortida a l’interès dels i les joves participants en edicions anteriors d’Hiria Hackeatu, un projecte en actiu des de 2014, amb l’objectiu de donar continuïtat als processos d’aprenentatge. El grup es reuneix cada mes per realitzar activitats que sorgeixin de les seves pròpies necessitats.

 


 

Dates: Curs 2020-2021
El projecte es realitza en períodes vacacionals i reunions mensuals
Tabakalera (Hirikilabs). Plaza de las cigarreras, 1. 20012. Donostia/Sant Sebastià
Organitza: Tabakalera
Dirigit a: Joves d’entre 12 i 17 anys
Més informació: tabakalera.eus/es/hiria-hackeatu-proyecto

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb joves i ciutat o joves i tecnologies digitals 

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.