20 maig, 2018
Notícia

Història d'històries

Mostra del taller processual "Història d’històries", una proposta de l’equip de mediació de Bombas Gens Centre d'Art (València) a partir de l’exposició "El pols del cos. Usos i representacions de l’espai".

Història d’històries es planteja com un taller expandit durant cinc dies consecutius. En total hi participaran quatre grups de persones i, amb elles, portaran un objecte.

 

Objectes i persones es trobaran per identificar-se i definir-se, alhora que es diluiran creant mons compartits, territoris comuns al mateix temps que dispars. Objectes-fetitxe, objectes quotidians, objectes de la memòria, objectes funcionals, objectes especials…

 

Objectes que, creuats tant per la mirada més íntima com per la cultural, seran el centre del taller: la seua presència, la seua memòria, els seus significats, els seus usos… Amb tot això es crearà una trobada d’objectes dispars, una història de les qualitats, records i afectes.
———-
Dates: Del 20 al 27 de maig
Bombas Gens. Av. de Burjassot, 54-56, 46009 València
Organitza: Bombas Gens Centre d’Art (Equip de mediació)
En el marc de:
Exposició El pols del cos. Usos i representacions de l’espai. Col·lecció Per Amor a l’Art (Bombas Gens, 14.3.2018 – 20.1.2019)
———-
Més informació:
bombasgens.com/historia-dhistories

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.