8 novembre, 2018
Notícia

I Congrés Internacional d'Arts Escèniques i Diversitat

Fundación Cepaim, en col·laboració amb l'Associació Cultural AyeKlauwn i la Plataforma d'Acció Social de la Universitat de Múrcia promouen i organitzen el I Congrés Internacional d'Arts Escèniques i Diversitat en el Centro Párraga.

Torna a Múrcia la cita anual per a professionals de les arts escèniques i l’acció social, un projecte que s’inicia el 2014, en una trobada entre col·lectius i agents del sector especialitzat que operen a la Regió de Múrcia i que reuneix professionals d’àmbit internacional de la indústria de les arts escèniques aplicades, proporcionant espais per a l’exhibició, el pensament, la pràctica escènica i la transferència de bones pràctiques.

 

Aquesta iniciativa sorgeix a partir d’un diagnòstic on es detecta la necessitat d’incidir en la promoció de la indústria de les arts escèniques per a la inclusió social, impulsant projectes formatius per a la professionalització del sector, creant una nova identitat de les Arts escèniques, basada en l’Art Inclusiu i Social com a mitjà i possibilitat de pràctica innovadora.

 

En aquesta edició s’aborden reptes tan importants en la societat actual com la gestió de la diversitat, sent els constructes identitaris, la multiplicitat de gèneres, la igualtat de tracte i la gestió de la diferència, els eixos temàtics en els quals s’emmarquen les activitats programades.

 

Dos aspectes importants a tenir en compte en el disseny de la programació en la proposta formal i de contingut, han estat el cos com a eina de canvi i la violència, ineludiblement part de l’experiència quotidiana que travessa la nostra societat.

 


 

Dates: 8,9 i 10 de novembre
Centro Párraga. Madre Elisea Oliver Molina, s/n. 30002 Murcia
Organitza: Fundación Cepaim
Dirigit a: Professionals de les arts escèniques i l’acció social
Col·labora: Asociación Cultural AyeKlauwnPlataforma de Acción Social (Universidad de Murcia)
Suport: Gobierno Regional de la Comunidad Autónoma de la Región de Murcia, Ayuntamiento de Murcia i Ministerio de Presidencia e Igualdad
Més informació: um.es/ICONGRESO-INTERNACIONAL-AAEE-Y-DIVERSIDAD

 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.