14 setembre, 2019
Notícia

I Trobada d’Associacions de Mediació Educativa

AVALEM (Associació Valenciana d'Educadors en Museus i Patrimonis) convida a diverses associacions vinculades al sector a compartir una jornada de reflexió al centre d'innovació Las Naves de València.

El programa de la trobada inclou una taula redona amb representació de totes les associacions de Balears, Catalunya, Madrid, Murcia, Canàries, Andalusia i País Basc, i un taller participatiu per a avaluar la situació actual i preparar un document de reivindicacions del col·lectiu.

 

Entre les associacions participants: Associació TAULA de les Illes Balears (Aina Bauçà i Jordi Pallarés), Tenerife Espacio de las Artes (Paloma Tudela, en representació del Departament d’educació del TEA), AVALEM (Ricard Huerta, president de l’associació), AMECUM (Jara Blanco), a més de Greta Boix (educadora de museus a Catalunya).
———-
Dates: 14 de setembre
Las Naves. Joan Verdeguer 16-24. 46024 València
Organitza: AVALEM
A càrrec de: Isabel Lleó, Luis Noguerol, Maria Vidagañ, Marina González/comitè organitzador
Participa: Aina Bauçà i Jordi Pallarés (Asociación TAULA), Paloma Tudela (TEA), Ricard Huerta (AVALEM), Greta Boix (educadora de museus) i Jara Blanco (AMECUM). 
Colabora: CREARI (grup de recerca en pedagogies culturals de la Universitat de València)
———-
Més informació:
lasnaves.com/encontre-associacions-de-mediacio-educativa

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (última consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.