16 setembre, 2020
Notícia

II Convocatòria Buzón Abierto 2020

Convocatòria d'ajudes oberta pel Centre Huarte per a la posada en marxa o continuació de projectes proposats per col·lectius o grups de treball locals, que succeeixin en qualsevol punt de la geografia navarresa i que reverteixin en la comunitat artística.

Buzón Abierto busca fomentar la gestió/organització d’accions/processos que articulin/ enriqueixin/promoguin/repercuteixin/afavoreixin directament a la comunitat artística, això és, que contribueixin a la generació d’un teixit artístic connectat i actiu, i es proposin des de la pròpia comunitat.

 

Buzón abierto és la continuació d’Ekosistema, una línia de treball del Centro Huarte basada en l’escolta i interacció constant amb la comunitat artística local, donant un gir a la proposta original consistent en diverses jornades de participació per a artistes amb la destinació d’un pressupost al desenvolupament de propostes col·lectives que puguin funcionar de manera autònoma i que contribueixin a enriquir a la pròpia comunitat artística navarresa.

 

Els projectes guanyadors seran seleccionats en una sessió de treball conjunta entre els propis agents que sol·liciten l’ajuda. És a dir, els grups interessats a desenvolupar el seu projecte participaran activament en el debat sobre les propostes presentades, de tal forma que també hi hagi una interacció entre els grups, així com un intercanvi de sabers i un suport per veure com es poden millorar aquells projectes que no siguin triats en aquest moment i que podran presentar-se en les pròximes convocatòries.

 


 

Dates: Fins el 24 de setembre
Centro Huarte. Calvario, 2. 31620 Huarte (Navarra)
Convoca: Centro Huarte
A càrrec de: Cada grup presentat haurà de participar en el procés de selecció de projectes a través d’una persona representant
Dirigit a: Grups o col·lectius de persones relacionades amb l’art contemporani i vinculades a Navarra interessades a desenvolupar o continuar un projecte des de i per a la comunitat artística
Més informació: centrohuarte.es/buzon-abierto-2-convocatoria-2020

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb convocatòries del Centro Huarte

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.