9 octubre, 2017
Notícia

Imagina Madrid

Primera edició del programa de Intermediae que impulsa l'Área de Cultura y Deporte de l'Ajuntament de Madrid. És una aposta per explorar noves formes d'intervenció en l'espai públic en les quals la producció cultural, la sostenibilitat ambiental i l'urbanisme social permetin imaginar i crear aquesta ciutat que volem habitar.

Mitjançant la posada en marxa de processos de creació col·lectiva entre la ciutadania i el teixit artístic, Imagina Madrid vol transformar l’espai públic de la ciutat mitjançant actuacions d’intervenció urbana i d’activació cultural.

 

En aquesta primera edició es proposen nou llocs per ser intervinguts, triats per les seves particularitats, dificultats i potencialitats, en els quals experimentar noves propostes per a habitar-los sense oblidar la seva història i identitat. L’espai públic es converteix així en un laboratori en el qual poder investigar sobre les seves dimensions urbanes, però també sobre les seves dinàmiques culturals i relacionals.

———-

Dates: Del 9 d’octubre de 2017 al 30 de juny de 2019

Impulsa: Área de Cultura y Deportes de l’Ajuntament de Madrid

Organitza: Intermediae

———-

Més informació:

intermediae.es/programas/imagina-madrid

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.