24 abril, 2019
Notícia

Influències i confluències

Obra de teatre de la Cia. Joves del Forn de teatre Pa’tothom, dirigida per Jordi Forcadas i interpretada pels joves de Pa’tothom en el marc del projecte “D’avui per demà”.

Influències i confluències tracta sobre una comunitat de veïns en un edifici en molt mal estat. La convivència no és fàcil: Estudiants hipotecant el seu futur, treballadors precaris, paràsits socials, felicitat associada a consumisme exacerbat. Una precarietat vital que desdibuixa els seus futurs. La protagonista pren una actitud de lideratge en la seva comunitat quan els volen desnonar dels seus habitatges. La lluita que pretén dur a terme davant una gran immobiliària es dificultarà davant les divisions internes entre els seus veïns.

 

El projecte D’avui per demà integra moltes accions des d’una perspectiva lúdica tot motivant i activant des d’un aprenentatge actiu. Els joves s’endinsen en un projecte anual de formació que acaba en la presentació d’una obra. Es vinculen d’una manera personal i no remunerada, i segons les seves capacitats i amb implicació, respecte i progrés es van formant a si mateixos i el grup.

 

Mitjançant el teatre el jovent pot explicar situacions per a ells importants i tot debatent amb els altres companys trobin eines per enfrontar-s’hi.

———-

Dates: 19 i 30 de maig; 8, 25 i 26 de juny

19 de maig:  Auditori Sant Marti. Plaça d’Angeleta Ferrer, 2, 08020 Barcelona (Festival DistrictArt)

30 de maig: CC Drassanes. Carrer Nou de la Rambla, 43, 08001 Barcelona (Festival ElRavalEsTeatre)

8 de juny: CC Som la Pera. Avinguda de Rio de Janeiro, 42, 08016 Barcelona (Proyecto Bat a Bat)

25 i 26 de juny: Forn de teatre Pa’tothom. Carrer de la Lluna, 5, 08001 Barcelona

+ 31es Rencontres du Jeune Théâtre Européen de Grenoble, Francia

Organitza: Cia Joves del Forn de Teatre Pa’tothom

A càrrec de: Jordi Forcadas/direcció; Asia El Mghyly, Amanda Forcadas, Ayaná Bizarri, Eva Branchizio, Yonah Satorras,  Jana Araguàs, Júlia Carrabina, Maria Isabel Arias, Marina Planell, Mauro Durán, Mouad Ben Marzoug, Nouhan Doumbouya, Houssain Asri El Ghorri i Antoni Orfila/intèrprets; Ana Maria Sevilla/ajudant de direcció

En el marc de: D’avui per demà 

Suport: Ajuntament de Barcelona (districte de Ciutat Vella)

———-

Més informació:

patothom.org/influencies-i-confluencies-cia-joves-de-patothom

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.