21 octubre, 2020
Notícia

Informe "Enfortim les Arts Comunitàries"

Impulsat per l'ICUB-Programa "Cultura Viva" (Ajuntament de Barcelona) i coordinat per Artibarri, l'objectiu d'aquest informe és establir un marc conceptual i radiografiar l’ecosistema de les arts comunitàries a la ciutat en un primer reconeixement al seu paper com a camp innovador en política pública cultural.

Aquest informe és el primer que es fa a la ciutat de Barcelona i és una eina de treball que els seus impulsors, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, consideren molt significativa en el mac del Programa Cultura Viva. D’una banda, perquè ajuda a explorar formes de treball i de relació amb l’administració pública per part d’ecosistemes de professionals i iniciatives de les arts comunitàries, tot contribuint a configurar un grup o espai de treball col·laboratiu sobre cultura i arts comunitàries a Barcelona. D’altra banda, perquè és el primer reconeixement directe a aquest ecosistema com un camp innovador en política pública cultural que cal consolidar.

 

La iniciativa sorgeix a partir de la jornada Enfortim les arts comunitàries i del taller desenvolupat per Artibarri (coordinadors de l’informe) en el marc de les Jornades 2019 del Programa Cultura Viva (Abril, 2019). Fruit d’aquesta Jornada es va proposar un grup de treball i una exploració sobre un possible prototip de taula o organisme de treball en polítiques culturals i arts comunitàries.

 

Segueix llegint l’informe aquí

 


 

Data de publicació: 2020
Edita: ICUB-Programa Cultura Viva (Ajuntament de Barcelona)
A càrrec de: Artibarri (Javier Rodrigo de Transductores i Mercè Zegrí de La Fàbric@ coop.)/Coord. i textos; Pablo Pérez Becerra (Transductores)/Gràfics, bases de dades i mapa final
Més informació i enllaç a l’informe: ajuntament.barcelona.cat/culturaviva/enfortim-les-arts-comunitaries-recerca

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Programa Cultura Viva (ICUB)

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.