2 octubre, 2017
Notícia

Interferències sonores

Projecte del MACBA per a escoles i instituts del barri del Raval que es desplega dins "Apadrina el teu equipament". Sota la coordinació de Tot Raval, amb aquest projecte es busca combinar pràctica artística i educació a través d'activitats experimentals des de les quals s'explorin metodologies, formats múltiples d'aprenentatge en xarxa i desviacions que parteixin de la realitat.

Interferències sonores es desplega dins del marc del projecte Apadrina el teu equipament, una iniciativa que impulsa la col·laboració entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del Raval, amb l’objectiu de dur a terme projectes d’aula innovadors que s’adaptin a les diferents realitats de cada centre.

 

Durant el curs 2017-18 Interferències sonores treballa en col·laboració amb el col·lectiu artístic Poderío Vital, a partir d’idees com la d’escultura vibracional o la simbiosi simfònica. El seu treball es vincula a la presència, la saviesa del cos, l’afectivitat, el plaer, la incertesa i a les capacitats expressives i les diverses maneres de comunicar-se. Amb els/les alumnes es pensa en accions com passejar musicalment pel museu, cantar en els racons de l’institut o investigar allò que viu sonorament en l’espai públic.

———-

Dates: Del  al 

Organitza: MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona

A càrrec de: Fundació Tot Raval/coordinació

Participa: Poderío Vital

Dirigit a: Secundària, batxillerat i cicles formatius

En el marc de: Apadrina el teu equipament

Suport: Fundació Jesús Serra

———-

Més informació:

macba.cat/ca/exposicions-activitats/activitats/interferencies-sonores

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.