31 desembre, 2015
Notícia

Jornada 8 hores més d’implicació

Jornada de treball i reflexió al voltant de les pràctiques artístiques, la seva relació amb la societat i les maneres d'implicació dels diversos agents que serveix de cloenda al cicle "Trets enmig del concert" de l’Arts Santa Mònica, un cicle d’exposicions que paral·lelament ha desenvolupat un programa de mediació (microRavals) i un cicle d’activitats (Implic/Accions) vinculats amb el barri on s’ubica el centre d’art.

La jornada es planteja com un laboratori de treball col·laboratiu, de 8 hores intensives, que té la finalitat de reflexionar sobre les maneres com els projectes culturals s’impliquen en el seu context més immediat i generen ponts amb altres projectes d’arrel social. Oberta a col·lectius, projectes i agents artístics i culturals, es planteja com un espai de trobada, que s’organitza al voltant de tres eixos diferents: la implicació de les institucions, els projectes d’art amb societat i els connectors/mediadors de realitats.

 

Aquesta activitat clou el cicle Trets enmig del concert conformat per un cicle d’exposicions a cura de Cèlia del Diego, amb els artistes Daniela Ortiz, Democràcia, Núria Güell, Frederic Perers, Cristina Lucas i María Ruido; per microRavals, un programa de mediació en relació amb entitats, centres educatius i veïns del barri a càrrec de Cristian Añó (Sinapsis); i per Implic/Accions, un cicle d’activitats a càrrec de Jordi Ribas.
———-
Dates: 16 de gener de 2016. De 11:00 a 19:00 h.
Arts Santa Mònica. Les Rambles, 7 08002 Barcelona.
Inscripcions gratuïtes abans del 14 de gener a: coordinacioasm@magmacultura.com

A càrrec de: Javier Rodrigo (Transductores), Cristian Añó (Sinapsis) i Jordi Ribas/idea i coordinació
Participa: Oscar Abril Ascaso, Mireia Sallarès, Guillermo Rojo (Recreant Cruïlles), Martí Sales i Nyam Nyam.

———-
Més informació:
facebook.com/events

 

 

 

També publicat al nostre Facebook.

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.