28 octubre, 2014
Notícia

Jornades i Taller de Cartografia Crítica TRANSlocacions

La creació col·lectiva i l'intercanvi cultural com a possibilitat de desenvolupament i transformació o els processos impulsats per la relació entre les pràctiques artístiques i l'espai social local són alguns dels trets distintius del projecte TRANSlocacions d’IDENSITAT per Arts Santa Mònica, que proposa aquestes jornades i tallers

Les Jornades TRANSlocacions i el Taller de Cartografia Crítica formen part de les activitats vinculades al projecte d’IDENSITAT i Santa Mònica que, entre 2014 i 2015, es realitzen amb la voluntat d’incentivar el debat i propiciar la creació i el diàleg entre els diferents agents socials i culturals:

 


JORNADES TRANSLOCACIONS. EXPERIÈNCIES TEMPORALS, PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES I CONTEXTOS LOCALS
Aquestes jornades internacionals, programades dins del projecte TRANSlocacions (IDENSITAT i Arts Santa Mònica) i organitzades amb un format de ponències i debats posteriors dinamitzats, s’articulen des de quatre eixos:

 

> Mobilitat translocal

> Barri i context global

> Pràctiques artístiques i espai social

> Barcelona des del Raval i el Gòtic

 

Inclouen una secció oberta per a presentació de projectes i ponències. L’objectiu és generar un banc de comunicacions i projectes consultable durant les jornades i represos en l’exposició que es planteja com un observatori de projectes.
—–
Dates: 30 i 31 d’octubre (inscripcions obertes fins el 28/10/14).
Arts Santa Mònica. La Rambla, 7. 08002 Barcelona.
Organitza: IDENSITAT i Arts Santa Mònica.
A càrrec de: Ramon Parramon (IDENSITAT) i Manuel Guerrero (Arts Santa Mònica)/direcció TRANSlocacions.
En el marc de:
Projecte TRANSlocacions.
—–

Més informació: 

idensitat.net/idbarri-barcelona/trans-locacions

 


TALLER CARTOGRAFIA CRÍTICA | TRANSlocacions
Taller de cartografia crítica i arxiu obert entorn de projectes i intervencions artístiques realitzades als barris del Raval i Gòtic de Barcelona, dirigit per Itziar González (Institut Cartogràfic de la Revolta) i en col.laboració amb Consuelo Bautista.

 

Aquest taller consta d’una primera fase intensiva del 10 al 13 de novembre de 2014, i diverses trobades mensuals fins l’abril de 2015, dins de les activitats programades pel projecte TRANSlocacions (IDENSITAT i Arts Santa Mònica).
—–
Dates: 10 i 13 de novembre (inscripcions obertes fins el 28/10/14).
Arts Santa Mònica. La Rambla, 7. 08002 Barcelona.
Organitza: IDENSITAT i Arts Santa Mònica.
A càrrec de: Ramon Parramon (IDENSITAT) i Manuel Guerrero (Arts Santa Mònica)/direcció TRANSlocacions, Itziar Gonzàlez i Consuelo Bautista/taller.
En el marc de: Projecte TRANSlocacions.
—–
Més informació: 

idensitat.net/idbarri-barcelona/trans-locacions

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.