10 novembre, 2017
Notícia

Kalidoscopi 2017 9ªedició

Sota el títol "L’educació en museus i institucions culturals: possibilitats d’agència per a una transformació estructural", Experimentem amb l’ART proposa debatre entorn de la situació de l’acció pedagògica dins dels museus i institucions culturals en la 9ª edició de "Kalidoscopi", espai de debat que aquesta entitat educativa organitza cada any a Barcelona.

El Kalidoscopi convida a persones, col·lectius i institucions a compartir experiències des de les quals ressituar i debatre entorn a certes situacions i problemàtiques que ens ajudin a reestructurar pràctiques actuals en contextos canviants i alhora projectar propostes en clau de futur que ens permetin definir plegats nous horitzons.

 

La moderació del debat s’encarrega de redactar un text amb les conclusions, les reflexions i les preguntes dels convidats i els assistentes. Aquest text es pot descarregar a la web d’EART, a l’apartat de “Publicacions i altres narratives”, per generar un espai expandit de debat i pensament.

 

En la seva 9ª edició, aquest fòrum es planteja reflexionar críticament, detectant i situant quines són les inèrcies, intencions i voluntats de l’acció pedagògica dins dels museus i institucions culturals, enfocant prioritats, posicionaments i possibles accions a desenvolupar conjuntament.

———-

Dates: 30 de novembre.
Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7, 08024 Barcelona.
Organitza: Experimentem amb l’ART.
A càrrec de: Aida Sánchez de Serdio (Doctora en Belles Arts)/moderació; Javier Rodrigo (Transductores, Interfícies), Margarida Loran Gili (Consultora independent per a museus i organitzacions culturals), Oriol Picas Riera (Cap de l’Àrea de Cooperació Cultural Generalitat de Catalunya i director del Pla de Museus de Catalunya 2017), Pablo Martínez (Cap de programes del MACBA), Ricard Huerta (Associació valenciana d’educadors de museus i patrimoni-Avalem).

———-

Més informació:
experimentem.org/Kalidoscopi2017

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.