23 novembre, 2018
Notícia

Kalidoscopi 2018 10ªedició

L'edició 2018 del Kalidoscopi serveix per inaugurar els actes de celebració del 25è aniversari d’Experimentem amb l’ART (EART), ampliant-se en unes jornades de dos dies, que despleguen trobades, debats i altres relacions.

Un marc de reflexió que proposa pensar llocs comuns d’aprenentatge latents en la història de vida d’aquest projecte i sovint molt presents als espais d’educació artística i creació contemporània.

 

Les dues jornades proposades són:

 

> Rituals i vivències a l’entorn d’una investigació i una residència artística

Conversa oberta entre Lucía Egaña, Pablo Martínez, Isaac Sanjuan i Laura Valencia entorn de Pasos para hacer llover (Conjuros y contraembrujos frente a las violencias), el treball de recerca que Laura Valencia ha realitzat en el marc dels estudis del PEI-Programa d’Estudis Independents del MACBA durant el curs 2017-18 i que coincideix amb la seva estància com a artista a la Residència EART.

 

> Ecologies comunes. Desafiaments, vincles i afectes en curs

Fòrum debat sobre el sentit de comunitat, d’allò comú i del que això significa. Modera: Sergi Selvas. Amb la participació de l’Escola Arcàdia (Centre educatiu autogestionari i cooperatiu) i Intermediae (Tommaso Marzocchini i Dafne Muntanyola).
———-
Dates: 23 i 24 de novembre
Experimentem amb l’ART (Torrijos, 68) i Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia (Maspons, 6). 08012 Barcelona
Organitza: Experimentem amb l’ART
Participa: Escola Arcàdia, Lucía Egaña, Intermediae, Dolors Juarez, Eva Marichalar-Freixa, Pablo Martínez, Dafne Muntanyola, Isaac Sanjuan, Sergi Selvas i Laura Valencia
Col·labora: Centre de Cultura Popular La Violeta de Gràcia
Suport: Departament de Cultura (Generalitat de Catalunya) i Ajuntament de Barcelona
———-
Més informació:
experimentem.org/kali18

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.