1 octubre, 2018
Notícia

La Bugada

Projecte de creació col·lectiva realitzat en col·laboració entre el Centre Cívic Can Felipa i el festival de creació contemporània Escena Poblenou, amb la complicitat del Casal de barri Bac de Roda (Barcelona) per posar en relació a creadors i creadores professionals (La Buena Compañía) amb dones del barri entorn de l'espai i el temps de trobada que suposa rentar roba en un safareig públic.

La Bugada és un procés de creació col·lectiva que conjuga teatre, música i dansa per recrear la trobada íntima i còmplice entre dones que rentaven la roba a mà en un safareig públic.

 

Aquest projecte busca posar en relació a creadors i creadores professionals (La Buena Compañía o el que és el mateix, Arantzazu López i David Franch) amb dones del barri de totes les edats que vulguin formar part d’aquesta aventura creativa conjunta.

 

Projecte en col·laboració entre el Centre Cívic Can Felipa i el festival de creació contemporània Escena Poblenou, amb la complicitat del Casal de barri Bac de Roda.
———-
Dates: De l’1 al 19 d’octubre
Can Felipa. Pallars, 277 08005 Barcelona
Organitza: Centre Cívic Can Felipa i Escena Poblenou
A càrrec de: La Buena Compañía (Arantzazu López i David Franch)
Participa: Dones del barri de Bac de Roda (Barcelona)
Col·labora: Casal de barri Bac de Roda
———-
Més informació:
cccanfelipa.cat/la-bugada/

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.