12 juliol, 2021
Notícia

La ciutat a peces

Taller per a gent gran organitzat per Es Baluard amb Sa Galania sobre la memòria col·lectiva a partir de la geografia desapareguda de Palma (Mallorca) per realitzar durant l’estiu a diferents centres residencials i de dia de la ciutat.

Workshop emmarcat en el programa «GranGent/GentGran», desenvolupat des de 2011 per Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma (Mallorca, Illes Balears) que, des del seu àmbit social i educatiu, pretén donar resposta al col·lectiu de persones de la tercera edat. Amb aquest programa es posen en valor els sabers del col·lectiu, oferint-los activitats culturals de qualitat i potenciant, així, un envelliment actiu.

 

A càrrec de Sa Galania. Art, cultura i mediació (organisme dedicat a construir experiències educatives vinculades amb les pràctiques artístiques i culturals), el taller es du a terme durant l’estiu a diferents centres residencials i de dia de Palma. A partir d’una aproximació a les exposicions «La utopia paral·lela. Ciutats somiades a Cuba (1980-1993)» i «Memòria de la defensa: arquitectures físiques i mentals», es vol dissenyar la geografia desapareguda de la ciutat, construint peça a peça la memòria col·lectiva i imaginant futurs possibles i acollidors.

 


 

Dates: Fins el 25 de setembre
El taller es du a terme a diferents centres residencials i de dia de Palma (Mallorca)
Organitza: Àrea de Desenvolupament Educatiu, Formació i Programes Públics (Es Baluard)
A càrrec de: Sa Galania. Art, cultura i mediació
En el marc de: Programa «GranGent/GentGran» (Es Baluard)
Col·labora: Domus Vi
Més informació: esbaluard/la-ciutat-a-peces

 

 

 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb projectes fets per i per a gent gran

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.