2 juny, 2015
Notícia

La dansa com a eina educativa

PROJECTE TOT DANSA 2015

Mostra del treball artístic i tècnic de l’edició 2015 d’aquest projecte educatiu dins del marc de les Terceres Jornades Joves de Creació Artística, impulsades conjuntament per l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

 

L’espectacle que es presenta, fruit del projecte dirigit pel coreògraf Álvaro de la Peña, ha estat creat mitjançant un procés de formació i de creació de l’alumnat i del profesorat de sis instituts públics de Barcelona, guiats pel coreògraf i el seu equip col·laborador. Enguany, a més de la participació dels instituts, es recupera la col·laboració de les escoles municipals de música.
———-
Dates: Dimecres, 3 de juny de 2015. 11h i 18h.
Sala MAC. Mercat de les Flors de Barcelona.

A càrrec de: Álvaro de la Peña/direcció artística i coreografia; Maxime Iannarelli, Nathalie Labiano, Laura Gutiérrez (alumna en pràctiques del CSD)/formadores.
Participa: Institut Doctor Puigvert, Institut Lluís Domènech i Montaner, Institut Emperador Carles, Escola del Treball, Institut Guineueta, Institut Narcís Monturiol.
Col·labora: Coral Infantil L’ARC de l’Escola Municipal de Música Can Ponsic, Combo de Música Llatina i Rumba Catalana i Escola Municipal de Música Eixample “Joan Manuel Serrat”.
———-
Més informació:
mercatflors.cat/activitat/terceres-jornades-joves-de-creacio-artistica

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.