22 juny, 2017
Notícia

L'experiència: Això no ven

Nova edició de Desmuntatòpics “Això no ven", una iniciativa realitzada per elParlante amb el Consell de Nois i Noies de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) per desmuntar els estereotips de gènere i desarmar el discurs sobre “la presumpció d'heterosexualitat” en la societat actual.

Què tenen en comú el Reggaeton i la Heterosexualitat normativa? Això és del que es parla en l’últim vídeo Desmuntatòpics Això no ven, realitzat amb el Consell de Nois i Noies de L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

 

Raquel Rei, activista i realitzadora de documentals amb perspectiva de gènere, a més d’encarregada de l’àrea audiovisual de elParlante, parla en aquesta entrevista dels aspectes més interessants d’aquesta nova edició.

———-
Dates: 22 de juny
Publica: elParlante
A càrrec de: Raquel Rei (Àrea audiovisual de elParlante)/entrevistada
En el marc de: Projecte Desmuntatòpics Això no ven (Consell de Nois i Noies de L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat i elParlante)

———-
Més informació:

elparlante.es/la-experiencia-no-vende

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.