2 novembre, 2017
Notícia

L'hora de la ciutat col·laborativa

Trobada amb Todo Por La Praxis en l'espai MINI HUB, on comparteixen l'experiència nacional i internacional del col·lectiu i parlen sobre pràctiques basades a activar col·laboracions veïnals i de codi obert, sobre tècniques d'autoconstrucció i nous usos de l'espai.

Todo por la Praxis (TXP) és un col·lectiu multidisciplinari d’arquitectes, dissenyadors i artistes establerts a Madrid. Ells mateixos es defineixen com un laboratori de projectes estètics de resistència cultural, un laboratori que desenvolupa eines per a la intervenció sobre l’espai públic.

 

TXP desenvolupa la seva principal activitat des de pràctiques col·laboratives, plantejant processos de coproducció ciutadana on es co-diagnostica i es co-dissenya. Entre els seus objectius es troba el de generar un catàleg d’eines d’acció directa i socialment efectives orientades a la consecució del dret a l’habitatge i el dret a la ciutat.

 

En aquesta trobada s’aborden temes com la construcció de manera col·lectiva d’elements urbans que puguin ser utilitzats posteriorment per a fomentar l’ús social dels espais.

———-

Dates: 2 de novembre

Calle de la Palma, 10, 28004 Madrid

Organitza: MINI HUB

Participa: Todo Por La Praxis

———-

Més informació:

minihub.es/actividad/la-hora-de-la-ciudad-colaborativa

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.