19 febrer, 2021
Agenda

La incubadora. Curs de creativitat musical a l’aula

Una proposta del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Red PLANEA per a descobrir als i les mestres noves eines musicals per a treballar la creativitat a l’aula en col·laboració amb Utem Escola de Música.

El curs vol oferir propostes concretes d’educació musical per a implementar a l’aula, posant l’accent en el seguiment i acompanyament als i les mestres durant els mesos que dura la formació. Per això els seus organitzadors, Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Red PLANEA, han buscat la col·laboració d’una escola de música, UTEM, amb la qual el 2015 ja es va desenvolupar una dinàmica per a visites als museus i a les exposicions aplicant tècniques d’educació musical (Mus´n´Babies).

 

Un element central de la metodologia del curs és l’acompanyament personalitzat a cada mestrx en el procés de trobar el seu propi punt de partida per a desenvolupar la seva creativitat. També la vessant interdisciplinària de l’enfocament, des de la consideració de la creativitat com a eina clau en totes les àrees i la idoneïtat de l’art per desenvolupar-la des de l’observació, la reflexió i el treball en grup.

 

Per a reforçar aquest seguiment de la formació, tot i que es tracta d’un curs virtual, les 4 sessions en línia que es faran en directe quedaran gravades i es disposarà d’una plataforma de comunicació pensada com a fòrum per a compartir les experiències que sorgeixin de la implementació a l’aula.

 


 

Dates: Termini d’inscripció 13 de gener – 19 de març
Curs en entorn virtual el 20 i 27 de febrer, i el 13 i 20 de març (de 9.30 a 13.30)
Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i Red PLANEA
Col·labora: Utem Escola de Música (Mus´n´Babies)/Formació
Dirigit a: Professorat d’infantil i primària, amb o sense formació musical prèvia
Més informació i inscripcions: consorcimuseus/la-incubadora

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb formació per al professorat

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.